Tarja Salmi

Tarja Salmi

Partner

Tarja Salmi (Business Coach, tiimivalmentaja, DiSC-vuorovaikutusvalmentaja) on innostava ja ennakkoluuloton motivaattori, kokenut inhimillisen työelämän puolestapuhuja. Hän tulee pohjalaisesta yrittäjäperheestä, jossa oppi jo nuorena arvostamaan työtä ja sen tekijöitä. Noista ajoista jäi elämään ohjenuoraksi seuraavat ajatukset: Jokaisen tittelin takana on inhimillinen ihminen – kohtaa siis ihminen ihmisenä, älä tittelinä. Todellinen arvostus ja kunnioitus ei synny ulkoisilla tekijöillä, kuten rahalla ja asemalla, vaan läsnäololla, kuuntelemisella ja aidolla toisen ihmisen kohtaamisella. Voit olla inhimillinen ja aito itsesi – se ei vähennä ammatillista uskottavuuttasi, vaan lisää sitä. 
 
Kaupallinen pohjakoulutus ja useat markkinoinnin, brändäyksen ja busineksen täsmäopinnot ovat olleet tärkeä lisä työntekemisen ohessa. Kuitenkin suurimman oppinsa Tarja on saanut sadoista eri kohtaamisista, onnistumisista, muutostilanteiden läpikäymisistä ja niiden ohjaamisesta sekä erilaisista työyhteisöistä, joissa on pitkän historiansa aikana työskennellyt ja tehtävistä, joita on saanut eri tasoilla tehdä yritys- että järjestökentällä. Vuosien aikana hänelle on kertynyt osaamista markkinoinnin, myynnin, kehitystyön, asiakaspalvelun, tapahtumamarkkinoinnin ja brändäyksen saralta.  
 
Tarja on toiminut yrittäjänä, työnantajana, tiiminvetäjänä ja työntekijänä. Lisäksi hän on ollut mukana hallitustyöskentelyssä.  Ymmärrys työelämää ja sen moninaisia haasteita, kasvukohtia ja muutoksia kohtaan antaa vahvuuden ja varmuuden kohdata tänä päivänä valmentajana ja coachina ihmisiä 
työelämän eri alueilla. Hän on omassa työssään nähnyt, millainen on toimiva ja tuloksekas työyhteisö, ja miten tiimit saa kukoistamaan yksilöajattelun voimalla. Kukaan ei halua olla massaa, vaan tulla arvostetuksi ja huomioiduksi yksilönä. 

Valmentajana Tarja on mutkaton motivoija ja helposti lähestyttävä asioiden yksinkertaistaja. Hän haluaa jatkuvasti kehittää itseään, oppia ja oivaltaa uutta ja elää vahvasti ajan hermolla. Tarja on työyhteisöissä erilaisuuden voiman, vuorovaikuttamisen sekä keskustelevan ja kuuntelevan työkulttuurin puolestapuhuja, tunnetaitoja unohtamatta. Hän kääntää haasteet mahdollisuuksiksi, nostaa ihmiset eri prosessien kärkeen. 

Kotikentällään hän on tiimien ja yksilöiden valmentamisessa, muutosten jalkauttamisessa sekä ihmislähtöisten palveluiden ja myynnin kehittämisessä. 

Suomen positiivisen psykologian yhdistys ry:n hallituksessa toimiminen on jo vuosia antanut näköalapaikalta positiivisen psykologian loistavia aineksia sekä omaan elämään, että työssä hyödynnettäväksi. 

”Vaikka tuote tai palvelu olisivat huippuluokkaa, todellisen menestymisen ratkaisee ihmiset niiden takana.” 

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi niin ollaan yhteyksissä ja tehdään enemmän kuin! 

*Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojan mukaisen henkilötietojen käsittelyn