Kalle Saleva portretti

Kalle Saleva

Partner

Kalle Saleva (liiketalouden tradenomi) on vauhdikas, innostava ja hauska myynnin ja muutoksen edistäjä. Kallen työuralle mahtuu tuhansia sovittuja asiakastapaamisia puhelimen varressa hyvin vaihteleviin kohderyhmiin, valmentamista muutosprojekteissa aivan myynnin ensimetreistä esihenkilötyöhön, sisäistä prosessikehittämistä, myynnin päivittäisjohtamista sekä erilaisia hallitusrooleja. 

Viimeisimpänä ennen More Than Training Companylle siirtymistä Kalle oli mukana tuloksekkaasti kasvattamassa korkeasti kilpaillun CRM sektorin yrityksen liikevaihtoa sekä luomassa nollasta tavoitteellista varainhankinnan kokonaisuutta prosesseineen järjestömaailmassa. Kallea voikin hyvällä omalla tunnolla kutsua hyvän myynnin ja myynnin johtamisen sanansaattajaksi kontekstista riippumatta. 

Kalle on kuin kotonaan ihmisten katseen alla, oli kyse sitten myyntitilanteesta, valmennuksesta tai vaikka kahdenkeskeisestä sparrauksesta uuden myyjän kanssa. Poppaskonteihin Kalle ei usko, mutta teknologiaan, prosesseihin ja ahkeraan tekemiseen korkealla tasolla viikko toisensa perään kylläkin. Oppiminen ei lopu tältä mieheltä koskaan, vaan vahva jano ja usko uuteen ovat ajaneet opiskelemaan aina uudestaan ja uudestaan – tällä hetkellä käynnissä on liiketoiminnan uudistamisen ja johtamisen koulutus suuntautumisena strateginen ajattelu ja johtaminen (YAMK), joka tulee olemaan järjestyksessään Kallen 4. suoritettu tutkinto. 

Valmentajana ja sparrauskumppanina Kalle on energinen ja eteenpäin vievä, jonka kanssa voi keskustella avoimesti vaikeistakin asioista ratkaisukeskeisesti ja ilman tuomitsemista. Kallella on aiempien tutkintojensa ja työhistorian ansiosta vahva käytännönläheinen lähtökohta asioihin, joilla varmistetaan itse asian pysyminen ymmärrettävänä ja sisäistettävänä yleisölle kuin yleisölle ilman turhaa jargonia tai ylisanoja. Yhteiset hetket vietetäänkin hyvällä fiiliksellä ja ilman turhaa synkistelyä faktoja tai olosuhteita unohtamatta käytännöstä käsin. Kallen kanssa yhteistyössä toimiessa et siis osta vain energistä valmentajaa tai sparraajaa, vaan tuloksia ja muutoksia arjen tekemisessä, jotka johtavat myös yritykselle euroihin sinne ihan viimeisellekin riville. 

Ydinosaaminen Kallella on myynnin päivittäistekemisen ja prosessien kehittämisessä sekä datan ja tekoälyn hyödyntämisessä myyntityössä. Lisäksi strategisesti tärkeiden tavoitteiden viemisessä ruohonjuuritasolle käytännön tekemiseksi on Kallelle tuttua. Arjessa Kalleen voi törmätä myös Pirkanmaan lenkkipoluilla, erilaisilla punttisaleilla, vaeltamassa kansallispuistoissa, Paavo Nurmi Marathon -tapahtumassa, hyvissä ravintoloissa rentoutumassa, oman tietokoneen ääressä pelaamassa, älynystyröitä treenaamassa Magic: The Gathering -korttipelin tiimoilta sekä airsoftaamassa. Työkielet Kallella ovat suomi ja englanti. 

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi niin ollaan yhteyksissä ja tehdään enemmän kuin! 

*Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojan mukaisen henkilötietojen käsittelyn