Kasvokuva Joshua Moorrees

Joshua Moorrees​

Hallituksen puheenjohtaja, Partner

Joshua Moorrees (KTM, HHJ, HHPJ) on kokenut yritysvalmentaja, joka toimii useamman yrityksen hallituksen jäsenenä ja neuvonantajana, sekä on viimeksi toiminut suomalaisen kasvuyrityksen toimitusjohtajana.  

Toimitusjohtajana Joshua on kerännyt 1,45 miljoonan euron kasvusijoitukset – kasvattaen yrityksen arvon 42-kertaiseksi toimitusjohtajakautensa aikana – vienyt toiminnan prototyypistä 19 vientimaahan ja klousannut mm. 1 miljoonan euron sopimuksen USA:han ja 300 000€ sopimuksen Japaniin.  

Ennen kasvuyritysmaailmaan siirtymistä Joshua toimi maailman suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen Adecco Groupin Suomen maayhtiön johtoryhmässä muutosjohtajana.  

Joshuan erityisosaamista ovat strategia, johtaminen ja kannattava kasvu. Joshua on johtanut sekä johtajana että konsulttina lukuisia menestyksekkäitä strategiaprosesseja. Hän on konsultoinut ja valmentanut johtoryhmä- ja esihenkilötyötä, sekä kasvua niin pörssiyhtiöissä, yksityisen puolen osakeyhtiöissä, kuten myös kunnallisella puolella.  

Joshua uskoo rinnalla kulkemiseen ja todistettaviin tuloksiin. Pari esimerkkiä siitä, mitä asiakkaamme ovat sanoneet Joshua Moorrees nimisestä hahmosta referenssinä: 

” Yrityksemme esihenkilötyön menestyksen kannalta ratkaisevassa asemassa on ollut se, että Joshua on ollut kumppanimme esihenkilövalmennuksissa alusta lähtien. Olemme rakentaneet systemaattisen valmennusohjelman, jonka kautta olemme pystyneet kehittämään johtamisvalmiuksiamme yhdessä sekä jokaisen henkilökohtaisista vahvuuksista että kehittämiskohteista käsin.” 

”Pitkän yhteistyömme aikana Joshua on onnistunut nostamaan esihenkilötyömme kehittämisen aina uudelle tasolle ja tuonut organisaation kuhunkin kehitysvaiheeseen loistavasti osuvat teemat ja menetelmät. Johtoryhmän ja esihenkilöiden Joshualta saamilla eväillä ja sparrauksella olemme saavuttaneet upean kehityksen henkilöstömittareissamme.” 

Erityisen lähellä Joshuan sydäntä on auttaa omakohtaisen kokemuksensa perusteella maailman yksinäisimmässä ammatissa toimivia ihmisiä, joita työelämässä kutsutaan tittelillä toimitusjohtaja. Toimitusjohtajat arvostavat erityisesti Joshuan henkilökohtaista kokemusta toimitusjohtajana työskentelystä ja hänen syvällisestä ymmärrystään toimitusjohtajan suhteesta omistajiin, sijoittajiin, hallitukseen, asiakkaisiin ja henkilöstöön. Useimmiten Joshua on pystynyt auttamaan toimitusjohtajia strategiaprosessin läpiviennissä, strategian toteuttamisessa, johtoryhmätyöskentelyn pullonkaulojen poistamisessa ja johtoryhmästä menestysjoukkueen rakentamisessa, sekä toimitusjohtajan henkilökohtaisessa kasvussa tukemisessa.   

Vapaa-ajalla Joshuan sydän sykkii koripallolle, joka on hänelle ehdottomasti intohimo. Aikoinaan Joshuan johtajaura onkin lähtenyt liikkeelle useista vuosista koripallojoukkueen kapteenina toimimisesta. Toinen rakas harrastus Joshualle on lukeminen. Hän lukee tai kuuntelee vuosittain 30–50 kirjaa, joista on hyvä ammentaa jatkuvasti oppeja myös asiakastyöhön. 

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi niin ollaan yhteyksissä ja tehdään enemmän kuin! 

*Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojan mukaisen henkilötietojen käsittelyn