Johanna Vilkuna

Johanna Vilkuna (os. Kiviranta)

Partner

Johanna Vilkuna (os. Kiviranta) (HM, KTK) on tarinoista, ideoista ja keskustelusta innostuva valmentaja, joka on saanut asiakkailtamme kiitosta kohtaavasta otteestaan, aidosta läsnäolostaan ja halusta ymmärtää erilaisia lähtökohtia. Johannan erityisosaamisalueita ovat muutosten läpivienti ja toimeenpanokyvyn kehittäminen organisaatioissa sekä asiantuntijoiden myynnillisyyden kehittäminen. Hänen vahvuuksiaan näillä aloilla ovat laajojen kokonaisuuksien ja systeemien hahmottaminen ja konkretisoiminen ymmärrettävään muotoon, syy-seuraussuhteiden havaitseminen ja kriittisten päätöskohtien tunnistaminen sekä innostava viestintä.    

 Työuransa aikana Johanna on toiminut sekä Suomessa myynnin ja konsultoinnin parissa että kansainvälisesti ulkoministeriön palveluksessa. Nykyään hän tekee valmennusliiketoiminnan ohella suorahakuja ja rekrytointeja, sillä muutosten läpiviemiseen tarvitaan usein sekä uusia ajatuksia että uusia ihmisiä.  

Johanna uskoo toimiviin prosesseihin, kunnioittavaan vuorovaikutukseen ja aktiiviseen tekemiseen, jotka yhdistettynä auttavat hyvien tulosten saavuttamisessa. Näiden oppien avulla vahvasti introvertti Johannakin rakastaa myynti- ja valmennustyötä. Lisäksi hänelle tärkeää on jatkuva oppiminen ja itsensä kehittäminen, mikä näkyy muun muassa siinä, että hän opiskelee tällä hetkellä toista tutkintoaan Aalto yliopistossa kauppatieteistä, pääaineenaan laskentatoimi ja sivuaineenaan tulevaisuudentutkimus.  

Yritysvalmentajana Johanna on aidosti kiinnostunut ihmisistä ja muutoksesta, oIipa kysymys yksilön, tiimin, organisaation tai yrityksen muutoksesta. Hänen ammatillisesti suurimmat intohimon kohteensa ovat sanat ja tarinat, joiden avulla rakennamme omaa ajatteluamme ja luomme merkityksiä yhteistyölle. Vapaa-ajallaan hänen harrastuksiinsa kuuluvat ruuanlaitto ja viinin maistelu puolison ja ystävien kanssa, lukeminen, koirien kanssa ulkoilu, metsästys ja omakotitalon kunnostus. Persoonana Johanna on humoristinen, itseironinen, elämään tyytyväinen ja rauhallinen.  

MTTC:llä Johanna toimii valmentajatehtävien lisäksi projektipäällikkönä, ja näissä hankkeissa vastaa projektiensa sujuvasta etenemisestä ja käytännön asioiden hoitamisesta. Rivakka ja tehokasotteinen Johanna onkin monen valmentajamme luottopakki yhteisissä hankkeissa.  

Johanna auttaa sinua mieluusti erityisesti strategian tarinallistamisen ja toimeenpanon, muutosten läpiviemisen, myynnin kehittämisen ja kulttuurin kehittämiseen liittyvissä aihealueissa suomen ja englannin kielellä. Hänen kanssaan työskennellessä voit olla varma, että muutoksessanne otetaan laajasti huomioon eri näkökannat, ei rikota ehjiä ja toimivia rakenteita tai kulttuuria, saadaan ihmiset aidosti mukaan muutoksen tekemiseen, ja toimenpiteet suunnitellaan teidän todellisista lähtökohdistanne käsin. Johannan kanssa et jää yksin, eikä vastaan tule sellaisia haasteita, että hanskat putoaisivat tiskiin ja konsultista näkisi vain perävalot.  

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi niin ollaan yhteyksissä ja tehdään enemmän kuin! 

*Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojan mukaisen henkilötietojen käsittelyn