Myynti – Yrityksen kasvun vauhdittaja

Myynti on liiketoiminnan sydän ja kasvun moottori. MTTC:ssa ymmärrämme, että hyvä myynti vaatii jatkuvaa kehitystä. Tarjoamme asiakkaan tarpeisiin suunniteltuja valmennuksia, jotka auttavat juuri teidän yritystänne kasvattamaan myyntiä ja parantamaan asiakaskokemusta.

Jutellaan enemmän

Miksi myynti on tärkeää?

Myynti on paljon enemmän kuin vain tuotteiden tai palveluiden kauppaamista – se on liiketoiminnan perusta. Myyntitoiminnan kautta yritykset eivät vain ansaitse tuloja, vaan myös rakentavat kestäviä asiakassuhteita ja oppivat ymmärtämään markkinoiden tarpeita. Tämä auttaa yrityksiä sopeutumaan jatkuvasti muuttuvaan liiketoimintaympäristöön.

Hyvin toteutettu myyntityö on keskeinen tekijä yrityksen kasvun ja kestävyyden kannalta. Se auttaa yrityksiä pysymään kilpailukykyisinä ja reagoimaan nopeasti markkinoiden muutoksiin. Siksi on tärkeää, että myyntiä kehitetään jatkuvasti, mikä on olennainen osa yrityksen menestyksen varmistamista.

Myynti – Yrityksen kasvun vauhdittaja

Me More Than Training Companylla valmennamme, kehitämme ja autamme sinua onnistumaan.

Myynnin peruspilarit

Jotta myynnin saa menestymään, on olennaista ymmärtää ja toteuttaa erilaisia keskeisiä periaatteita ja strategioita. Näitä peruspilareita ovat asiakassuhteiden rakentaminen ja ylläpito, tuotteen tai palvelun syvällinen tuntemus, markkinoiden jatkuva seuraaminen ja mukautuminen, tehokas viestintä ja neuvottelutaidot sekä jatkuva oppiminen ja kehittyminen.

Myynnin strategioihin kuuluvat muun muassa uusasiakashankinta, myyntiprosessien hallinta, asiakassuhteiden hoito, kasvustrategiat, go to market -strategiat, uusien tuotteiden ja palveluiden lanseeraus sekä kampanjat ja taktiset myynnit. Lisäksi myynnin menestyksessä korostuvat inbound-markkinoinnin tuki ja aktiiviset outbound-toimenpiteet, kuten prospektointi.

Myynnin haasteet ja ratkaisut

Myynnissä kohdataan usein neljä perushaastetta:

 1. Yksi merkittävimmistä haasteista on aktiivisuuden puute. Tämä ilmenee odotteluna ja passiivisuutena, jolloin mahdollisuuksia jää hyödyntämättä.
 2. Toinen yleinen haaste on tuputtaminen, jossa myyjät keskittyvät liikaa tuotteen tai palvelun myymiseen kuuntelemisen ja asiakkaan tarpeiden ymmärtämisen sijaan.
 3. Kolmas haaste on usko siihen, että myynti on pelkästään hintavetoista, mikä johtaa asiakkaan todellisten ongelmien ja arvon tuottamisen sivuuttamiseen.
 4. Neljäntenä on tavoitteellisuuden puute. Ilman selkeitä tavoitteita ja seurattavaa strategiaa, toiminta on usein epäjohdonmukaista ja johtaa hukkaan heitettyihin mahdollisuuksiin.

 

Jokaisen myyntitiimin on löydettävä tapoja vastata näihin haasteisiin. Tehokkaita ratkaisuja ovat:

 • Vahvempi johtaminen ja sisäisen merkityksen löytäminen: Tämä tarkoittaa, että myyjät ymmärtävät tehtävänsä merkityksen – he eivät vain ”soita asiakkaalle”, vaan heillä on oikeus olla yhteydessä asiakkaaseen, koska he pystyvät ratkaisemaan hänen ongelmiaan. Tämä lähestymistapa vahvistaa yksilön merkityksen tunnetta.
 • Myynnin johtamisen valmentaminen: Tämä sisältää myyntijohtajien kouluttamisen paremmiksi kuuntelijoiksi ja valmentajiksi, mikä auttaa heitä ohjaamaan tiimejään asiakaslähtöisempään suuntaan.
 • Myyjien taitojen kasvattaminen: Myyjien kehittäminen heille sopivilla valmennuksilla, oli kyseessä sitten uusi myyjä tai kokenut konkari.

 

Nämä ratkaisut auttavat myyntitiimejä vastaamaan haasteisiin ja parantamaan myyntityötään, mikä puolestaan johtaa parempiin tuloksiin ja vahvistaa asiakassuhteita.

MTTC:n myyntivalmennukset yrityksille

Tarjoamme käytännönläheisiä myyntivalmennuksia, jotka vahvistavat myyntitiimienne osaamista.

Autamme teitä menestymään ja kehittymään seuraavissa osa-alueissa:

 • Myynnin johtaminen: Tarjoamme työkaluja myynnin johtamiseen, jotta voitte rakentaa vahvan ja tuloksellisen myyntiorganisaation.
 • Myynnin kehittäminen: Autamme teitä tunnistamaan kehitysmahdollisuudet organisaationa ja yksilöinä sekä toteuttamaan toimenpiteitä myyntinne vahvistamiseksi.
 • Asiakaskokemuksen johtaminen: Asiakaskokemus on keskeinen osa myyntiprosessia. Opastamme teitä luomaan unohtumattomia asiakaskokemuksia, jotka edistävät asiakasuskollisuutta ja myynnin kasvua.
 • Key Account Management: Tarjoamme asiantuntemusta ja lähestymistapoja avainasiakkuuksien hallintaan, mikä varmistaa pitkäaikaiset ja tuottoisat asiakassuhteet.

Valitsemalla MTTC:n valmennuksen, investoitte yrityksenne myynnin tulevaisuuteen. Me autamme teitä saavuttamaan tavoitteenne ja kasvattamaan liiketoimintaanne.

Laitetaan yrityksenne myynti kuntoon

Haluatteko kehittää yrityksenne myyntiä, mutta ette ole varmoja mistä aloittaa? Ota yhteyttä meidän myynnin asiantuntijoihimme, ja jutellaan enemmän, miten voimme tukea yritystänne saavuttamaan myynnilliset tavoitteet.

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi niin ollaan yhteyksissä ja tehdään enemmän kuin! 

*Täyttämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojan mukaisen henkilötietojen käsittelyn