Myyjän viritys -valmennusohjelmasta vauhtia myyntiin

Meidän ensi vuotemme ei ole harmaa

Myynnin kilpailussa pysyminen kärjessä ei ole vain toivottavaa, vaan myös välttämätöntä. Tullessasi toiseksi saat lämmintä kättä ja kauniita sanoja samalla kun kilpailija pääsee palvelemaan sitä sinun ihanneasiakastasi. Riittävän monesti näin kun käy, niin äkkiähän sitä tuleva vuosi alkaa vähän harmaalta näyttämään.

Keväällä luimme lehdistä, että syksy on harmaa. Nyt olemme kuulleet vastaavia kommentteja tulevasta vuodesta. Me haluamme olla mukana rikkomassa tätä negatiivista kierrettä – meidän tulevaisuutemme ei ole harmaa ja haluamme tehdä kaikkemme, että myöskään teidän tulevaisuutenne ei ole harmaa.

Vastataksemme siis kasvavaan tarpeeseen kattavasta ja tuloshakuisen myynnin valmennuksesta tuoreille myyjille olemme luoneet intensiivisen vajaan kolmen kuukauden koulutusohjelman, joka on suunniteltu antamaan sinulle tai tiimiläisellesi työkalut, joita tarvitaan menestyäksesi alati muuttuvassa ja vaativammassa myynnin maailmassa.

Miten Myyjän viritys syntyi

Olimme viettämässä elokuussa yhteisiä partnerpäiviä More Than Training Companyn väen kanssa ja siinä jutustellessamme totesimme, että monet myynnin koulutukset ja myynnin valmennusohjelmat ovat aivan liian geneerisiä. Samaa juttua kaikille ihmisille kokemuksesta riippumatta. Näin ollen me Joshuan kanssa totesimme, että tämä on sellainen paikka, missä voimme toimia luontaisesti aivan toisin kuin toimialakollegamme – meiltä kun löytyy niitä pitkän linjan johtajia auttamaan kokeneita myyjiä heidän kielellänsä ja tavoillaan kuin meitä nuorempia auttamaan sieltä juuri koulusta valmistuneita ja muista rooleista myyjiksi siirtyneitä.

Lopputuloksena oli päätös lähteä yhdessä Joshuan kanssa luomaan uuden maailman myynnin valmennusohjelmaa, jonka nimeksi tuli Myyjän viritys. Tämän kaveriksi toteutetaan lisäksi Myyjän virkistys niille kokeneemmille myynnin erikoisosaajille – tästä lisää myöhemmin (spoilers!).

Mitä meidän myynnin valmennusohjelmassa on

Arjesta ja uusien myyjien todellisuudesta käsin rakennettu myynnin valmennusohjelmamme ajoittuu helmi-huhtikuulle 2024 sisältäen 3,5 tehokasta päivää mukaansatempaavaa oppimista ja käytännön soveltamista. Tässä pieni kurkistus siihen, mikä ohjelmassa odottaa:

  1. Prospektointi ja kontaktointi: tunnista potentiaaliset uudet asiakkaat ja opi tehokkaan lähestymisen taito.
  2. Tapaamiseen valmistautuminen ja tapaaminen: löydä keinot tehokkaaseen valmistautumiseen ja tavat viedä tapaaminen läpi arvoa tuottavasti.
  3. Tarjoustyöstö ja tarjouspresentaatio: sisäistä voittavan tarjouksen elementit ja keinot viestiä ne tavalla, joita asiakas arvostaa
  4. Kaupan päättäminen: treenaa yhdessä välineitä neuvotteluun ja viestintään, joilla varmistetaan kaikille osapuolille menestyksekäs kaupallinen yhteistyö
  5. Asiakkuuksien hallinta, avainasiakastyöskentely ja yhteenveto: ymmärrä pitkäaikaisten ja tyytyväisten asiakkuuksien salat ja sanallista kiteytetystä valmentajien kanssa koko ohjelma arjen tekemiseksi.

Mitä meidän myynnin valmennusohjelmassa on

Saatavilla olevien lukuisten vaihtoehtojen ansiosta saatat miettiä, mikä erottaa meidän valmennusohjelmamme muista. Ymmärrämme pohdintaasi hyvin – tämän takiahan lähdimme tätä meidän omaa myynnin valmennusohjelmaamme luomaan.

Tiiviisti sanottuna:

  1. Tarkkaan määritetylle ryhmälle kohdistettu sisältö: Kokonaisuus on suunniteltu niin, että ryhmä koostuu melko samassa vaiheessa myynnillistä uraa olevista henkilöistä. Näin ollen meidän ohjelmassamme käsitellään asioita tavoilla, joita myös aivan uran alkuvaiheessa olevat henkilöt voivat sisäistää ongelmitta.
  2. Käytännön lähestymistapa: Osallistujalla on lupa odottaa mukaansatempaavaa ja käytännöllistä oppimiskokemusta, joka antaa konkreettisia taitoja, joita voidaan välittömästi soveltaa omassa arjessa. Ei siis yläpilveä ja tunnottomia teoriakalvoja, vaan aitoa arjen taitojen treeniä.
  3. Verkostoitumismahdollisuudet: Tässä joukossa tiivistyy viisaus, ei tyhmyys. Valmentajien ohjauksen lisäksi oppimista tapahtuu muiden samankaltaisessa tilanteessa olevien oivalluksista, jolloin oppeja saadaan kytkettyä vielä enemmän arkeen ja samalla luodaan laajoja verkostoja tukemaan osaamisen ja kaupallisen potentiaalin kasvua myös tulevaisuudessa.
  4. Henkilökohtaisuus: Olemme kaikki yksilöitä, joten ohjelmaa viilataan mukana olevien henkilöiden mukaan ryhmälle soveltuvaksi vielä ohjelman aikanakin. Meille jokainen osallistuja on oikeasti ihminen eikä vain se yksi nimi osallistujalistassa.
  5. Pysyvä muutos: Tämä ohjelma ei ole piristysruiske, käsienheilutusharjoite tai kiva irtiotto arjesta, vaan askel kohti pysyvästi parempia myynnin ammattilaisia. Todellisuudessa meiltä ei siis osteta valmennusta, vaan muutosta – ja sen lupaamme myös toimittaa.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa – lähde messiin!

Liity kanssamme tälle arkea muuttavalle matkalle, jolla torjutaan harmaus omasta elämästä ja yrityksen tulevaisuudesta. Voit lukea lisää vielä ohjelmasta täältä: Myyjän Viritys

Jos sinulla heräsi vielä mieleen jotain kysymyksiä tai ajatuksia, niin voit myös jutella allekirjoittaneen kanssa lisää asiasta! Varaa aika kalenterista tämän linkin takaa: Varaa aika tapaamiseen Kallen kanssa

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin. Erinomaista ja valoisaa syksyä kaikille!

Valmennusohjelman valmentajat

Jutellaan enemmän!

Jätä yhteystietosi niin ollaan yhteyksissä ja tehdään enemmän kuin! 

Ilmoittautuminen Myyjän Viritys -valmennusohjelmaan

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan myyjän viritys valmennusohjelmaan keväällä 2024. Ilmoitathan alla pyydetyt tiedot, jotta osaamme olla yhteydessä käytännön asioihin liittyen. Kiitos!