Miksi minä valitsin MTTC:n? 

Artikkelimme

Harva tiesi ja vielä harvempi varmaan olisi arvannut, että meikäläinen suuntaisi syksyllä 2023 takaisin valmennustoiminnan pariin. Taustalla oli kuitenkin vakityöpaikka kelvollisella palkalla, hyvällä työporukalla eikä meikäläinen ollut puhunut aika toviin ainakaan ääneen valmentajana toimimisen puolesta omalla kohdallaan. Tässä sitä kuitenkin ollaan, uuden työkoneen ääressä ja naputtelemassa blogipostausta uusista tuulista partnerina MTTC:llä. 

Teille, jotka ette allekirjoittanutta ole vielä tavanneet: olen Kalle Saleva, paremman myynnin ja esihenkilötyön lähettiläs ja tästä päivästä eteenpäin enemmän kuin valmentaja. Olen energinen, helposti lähestyttävä, prosessiorientoitunut ja rento jantteri. Aikani kuluu töissä asiakkaiden kanssa ja vapaa-ajalla lenkillä, salilla, nörtteillessä sekä luonnon helmassa. 

Te taas, jotka meikäläisen olette jo tavanneet – varmasti palatte halusta tietää, että mikä ajoi miehen tekemään tällaisen päätöksen. Minut tuntevat tyypit tietävät, että toimin parhaiten ryhmässä osana suurempaa kokonaisuutta ja nautin ihmisten kanssa keskustelusta kovasti työkontekstissa. Näin ollen en halunnut lähteä ainakaan yksinyrittäjäksi, sehän on hirveintä tällaiselle tyypille. 

Jutun juju onkin, että MTTC:llä en ole koskaan oikeasti yksin. Töitä tehdään yhdessä toisiltamme oppien – tässä kontekstissa yksi plus yksi on oikeasti enemmän kuin kaksi. Turhia valtarakenteita ei ole, vaan toimintaa ohjaa eniten ihmisten oma sisäinen palo valmennustoimintaa kohtaan, uuden oppimiseen ja paikkariippumattomaan yhteisöllisyyteen. Rehellisesti päätöstä toki helpotti myös parin vanhan työystävän rooli MTTC:llä – näin siis tiesin jo etukäteen pääseväni varmasti osaksi oikeasti hyvää joukkuetta. MTTC on myös kasvanut viime aikoina paljon ja näin ollen onkin mahtavaa päästä oppimaan uutta täysin minulle vielä tuntemattomiltakin henkilöiltä. Oppia ei kuitenkaan voi koskaan olla liikaa. 

En siis lähtenyt oikeasti vain valmentajaksi ja myynnin coachiksi. Lähdin partneriksi mukaan matkalle kohti uutta osaamista ja oppimista, yrittäjän vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuutta tehdä samalla sitä, mistä oikeasti nautin – valmentamista, sparrausta ja muiden ihmisten sekä yritysten auttamista kohti omia tavoitteitaan. Kyse on nimensä mukaisesti siis oikeasti enemmän kuin valmennusyhtiöstä. 

Näin ollen arvon lukija, olen nyt käytettävissäsi. Mikäli kaipaat apua myynnin tekemisen kehittämiseen, strategian viemiseen osaksi ihmisten arkea tai ihan vaikka sparrauskaveria toiminnan nostamiseksi seuraavalle tasolle, niin ole toki yhteydessä – minä ja meidän koko MTTC tiimi olemme mielellämme apuna juuri sinulle! 

Oikein hyvää alkanutta syyslukukautta kaikille! 

PS: Vielä mahtuu syksylle muutama kick-off esim. myynnille, asiakaspalvelulle tai esihenkilöille. Pistä viestiä, niin jutellaan! 

Jutellaan enemmän!

Jätä yhteystietosi niin ollaan yhteyksissä ja tehdään enemmän kuin!