Ei ole ihan se ja sama, miten aloitat syksysi

Artikkelimme

Palaatko kanssamme hetkeksi yläasteen fysiikan tunneille?

Kitka on liikevastus eli voima, joka vastustaa kahden kiinteän kappaleen toisiaan koskettavien pintojen välillä ilmenevää liikettä.

Lepokitka = Kitka, joka estää kappaleita lähtemästä liikkeelle.

Liikekitka = Kitka, joka vaikuttaa liikkeessä oleviin kappaleisiin.

Lähtökitka = Lepokitkan suurin arvo, jota suurempi voima tarvitaan kappaleen liikkeelle saamiseksi.

Vaikka moni työ on irtautunut fyysisistä suoritteista, ovat sen määritelmät silti varsin toimivia myös esimerkiksi asiantuntijatyössä. Kesälomat on vietetty, ja toimistolle palataan – mikä olikaan salasanani? Miten näitä järjestelmiä käytetään? Keitä asiakkaita minulla olikaan, mitä keskusteluja käynnissä? Mitä kalenteristani löytyy, ja mitä sieltä puuttuu?

Lähtökitka on asiantuntijatyössä todellinen haaste. Lomalta töihin palataan toivottavasti palautuneina ja virkeinä, mutta samalla liikkeelle lähteminen on tahmeaa. Liikkeelle voidaan lähteä verkkaisesti, pikkuhiljaa vauhtia kiihdyttäen. Liike voi lähteä kullakin vähän eri tahdilla, vähän eri suuntaan. Tai sitten voidaan hakea lepokitkaa suurempaa voimaa liikkeen aikaansaamiseksi.

Asioiden tekemistä tärkeämpää on halu tehdä asioita. Halu tehdä synnyttää intoa, kokeilua, toistoja, energiaa. Meidän tavoitteemme on auttaa teitä synnyttämään itsessänne ja toisissanne halun tehdä asioita, ja käyttää tätä syntynyttä energiaa lähtökitkan ylittämiseen. Järjestä siis syksyn kickoff kanssamme!

Kickoff on koko porukkasi yhteen keräävä tapahtuma, jossa keskeistä on kirkastaa yhdessä ja yksinkertaiseksi se, mikä on tämän syksyn tärkein tavoite ja tekeminen, sekä startata kausi hyvällä energialla. Kestipä kickoff sitten kaksi tuntia, puoli päivää tai kokonaisen päivän, on se tärkeä suunnitella eheäksi kokonaisuudeksi, joka innostaa ja inspiroi eikä lannista ja tylsistytä. Meillä on sinulle ideoita siihen, miten tapahtumastasi tehdään unohtumaton, ja pimenevää syksyä kohti mennessä omat valot palavat kirkkaammin!

Tehdään yhdessä teidän syksystänne enemmän kuin!

Ota yhteyttä ja tilaa syksyn kickoff nyt More Than Training Companylta!

Jutellaan lisää syksyn aloittamisesta

Jutellaan enemmän!

Jätä yhteystietosi niin ollaan yhteyksissä ja tehdään enemmän kuin!